Fiat Ducato Cargo

Fiat Ducato Cargo

Не чакай повече. Вземи сега всичко с теб и бъди ПРО. С Fiat Professional Ducato Cargo. Гъвкав, достъпен и не само това. От 45 500 лв. без ДДС.

Офертата е валидна за наличен на склад Fiat Ducato Cargo Furgone 2.3 Дизел 130 к.с. (обем на товарното пространство 13м2 и максимална маса до 3,5т.) с ценово предимство до изчерпване на количествата. Стандартно оборудване: огледала за обратно виждане с двойно рамо и вградени странични мигачи, трета стоп светлина, мултифункционално табло с поставка за чаши, място за дребни принадлежности и сгъваема стойка за работа с документи, поставки под тавана, плътна преградна стена с прозорче, седалка за водача с регулиране по дължина и височина, електрически управляеми стъкла, централно заключване с разделено управлениe за кабината и товарния отсек, ABS – Анти блокираща спирачна система, ESP – Електронна система за стабилност, EBD – Електронен разпределител на спирачното усилие, MBA – Механичен спирачен асистент, радиоподготовка и други. Допълнително оборудване: климатик.

Снимката е илюстративна.
Fiat Ducato Cargo: комбиниран разход на гориво 6,8 л/100км и комбинирани емисии на CO2 160-177 г/км

Желаеш да научиш повече информация или да уговориш индивидуална среща с търговски консултант в локално представителство на марката? Свържи се с нас, нашият екип е винаги на твое разположение.