Jorge Prado триумфира в Imola

Jorge Prado триумфира в Imola

01 October 2018

Jorge Prado триумфира в Imola

• Двадесетият и последен кръг от сезона беше като разходка в парка за Хорхе Прадо, който беше коронясан за световен шампион в Имола, Италия.
• Младият испански талант завърши на първо място в състезанието в Италия. Нямаше по-добър начин да отпразнува заслужената му титла в Световния Шампионат по мотокрос MX2.
• Неговият личен спонсор Fiat Professional беше редом с него.
• Това споразумение допълва действащото с Тони Кайроли и консолидира присъствието на марката като официален спонсор на световното първенство на MXGP.

Европа е истински изпълнена с удовлетворение от Хорхе Прадо, след неговата последната победа в Голямата награда на Италия в Имола, за да увенчае сезона, който му донесе спечелването на титлата на Световния Шампионат по мотокрос MX2.

Испанският мотоциклетист е истинско изпълнено обещание и е роден да бъде професионалист. Той счупи всички рекорди за бърз напредък в мотокроса за последните години и сега, едва на седемнадесет, той спечели Световния Шампионат по мотокрос MX2. Тази победа е само отправната точка за посрещане на новите предизвикателства. Той ще бъде придружен при неговия изглеждащ лесен начин за успех от страна на Fiat Professional, личен спонсор на мотоциклетиста, с Fullback Cross, камионът на Fiat Professional и Ducato 4×4 – автомобилът с четири двигателни колела, превозно средство за всички терени, което разширява възможностите за използване на Ducato и за работа и за отдих.

Хорхе Прадо притежава много млада възраст, но и зрели умения и автентични ценности, като отдаденост, решителност и динамизъм. Тези общи идеали са в основата на партньорството с Fiat Professional, което му позволи да консолидира присъствието си в Световния Шампионат по мотокрос. Марката вече е официалният спонсор на събитието и по отношение на деветкратния световен шампион Тони Кайроли. Вчера на 70-ата годишнина от първото международно състезание в Италия, проведено в Parco delle Acque Minerali в Имола, Хорхе Прадо развълнува многобройните си поддръжници, които се стичаха на пистата, поставена между Paddock и легендарната Collina della Rivazza. Пистата е трудна, но възможността за справяне с всички видове терени е друга характеристика, която Хорхе Прадо споделя с Fullback Cross и Ducato 4×4, които са мощни и корави автомобили, оборудвани, за да осигурят най-доброто представяне при всякакви условия дори при най-тежък терен и при пълен товар. “Това е невероятно”, коментира младият испански мотоциклетист, когато го питат за успеха му. “Цялата ми упорита работа и отдаденост се отплатиха и осъществих своята мечта, искам да благодаря на всички, които се довериха на мен и които ми помогнаха по моя път”.

Торино, 1 октомври 2018 г.