НАГРАДИ FLEET VAN 2014: FIAT PROFESSIONAL БЕ ИЗБРАН ЗА “ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ГОДИНАТА НА МИКРОБУСИ ЗА АВТОПАРК”

НАГРАДИ FLEET VAN 2014: FIAT PROFESSIONAL БЕ ИЗБРАН ЗА “ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ГОДИНАТА НА МИКРОБУСИ ЗА АВТОПАРК”

  • На изданието на наградите “Fleet Van” за 2014 г. съдиите наградиха Fiat Professional за тяхната “невероятна отдаденост към клиентите с автопаркове и готовност да се ангажират и да работят по идеите на управителите на автопаркове”.

Според съдийския състав, Fiat Professional е “еталонът, по който трябва да се равняват всички производители на микробуси”.

За трета поредна година Fiat Fiorino взе титлата “Градски микробус на годината”, благодарение на своята печеливша комбинация от практичност, комфорт, надеждност и икономичност, както и отличната поддръжка, осигурена от официалните дилъри.

Fiat Professional бе избран за “Производител на годината на микробуси за автопарк” във Великобритания на престижните награди “Fleet Van” за 2014 г. – значимо постижение, което не само подчертава силната привлекателност на разнообразието в гамата на Fiat Professional, но и отчита усилията на марката постоянно да подобрява обхвата и качество на предлаганите услуги за всички клиенти с автопаркове в Обединеното кралство.

Раздавани за седма поредна година, престижните ежегодни награди “Fleet Van” оценяват постиженията на автомобилните производители, оператори на автопаркове и доставчици чрез съдийски състав от международни експерти, между които и членове на редакторския екип на Fleet News/Fleet Van.

При връчването на наградата “Производител на годината на микробуси за автопарк” на FIAT Professional, съдийският състав на Fleet Van отбеляза: “Получилият висока оценка миналата година производител на автомобили за автопаркове най-сетне си осигури първото място, след допълнителни подобрения в качеството на своите продукти и поддръжка за автопаркове и по-широкия сектор на автопарковете. Невероятната отдаденост на Fiat Professional към техните клиенти с автопаркове и готовността им да се ангажират и да работят по идеите на управителите на автопаркове, както и тяхната отлична гама модели, ги направиха достоен победител.”

Съдиите посочиха иновации като политиката за доставка на части на FIAT Professional, която намалява принудителния престой и подобрява коефициента на заетост на превозното средство (VOR), както и фактът, че техните автомобили и двигатели сформират основата за моделите на много други производители. Съдиите обобщиха със заключението: “ Fiat Professional е еталонът, по който трябва да се равняват всички производители на микробуси”.

За трета поредна година моделът Fiat Fiorino взе титлата “Градски микробус на годината ”, изпреварвайки много силна конкуренция. Състезаващите се автомобили се сравняват на базата на редица важни за един автопарк критерии като полезен товар и многофункционалност, безопасност и технологии, икономия на гориво и ниски вредни емисии, надеждност и поддръжка от дилърите, комфорт и поведение на пътя и, разбира се,
общите експлоатационни разходи. Според съдийския състав: “Fiorino притежава идеалния полезен товар и конфигурация за градско шофиране и е подкрепен от отличната поддръжка на производителя и дилърите. Мощните, високоефективни двигатели и ниските разходи за сервиз, техническо обслужване и ремонт (SMR) му дават предимство в експлоатационните разходи и го правят идеалния градски микробус за автопаркове.”

Престижните награди “Fleet Van” за 2014 г., получени от Fiat Professional, са придружени от още две важни награди, спечелени неотдавна от марката във Великобритания. През юли Fiat Doblò Cargo беше избран за “Автопарков микробус на годината за 2014″ от съдийския състав на награди “Motor Transport″ за 2014 г. – най-важното признание в категорията на пътнотранспортните превозни средства, а Fiat Fiorino за трета поредна година взе титлата “Най-добър лекотоварен микробус” за 2014 г. в категория “Световни отличия Van Fleet за 2014 г.”.