FCA ПРИВЕТСТВА С ДОБРЕ ДОШЛИ ВСИЧКИ СТРАНИ-УЧАСТНИЦИ В EXPO MILANO 2015

FCA ПРИВЕТСТВА С ДОБРЕ ДОШЛИ ВСИЧКИ СТРАНИ-УЧАСТНИЦИ В EXPO MILANO 2015

Fiat Chrysler Automobiles, официален глобален партньор на Expo Milano 2015, заедно със своите марки, приветства с добре дошли всички посетители на събитието с кампания на открито, съставена от билбордове, плакати и видео инсталации с голямо въздействие.

Разположена в най-оживените участъци от вътрешността на гара Ро и на главните входове на Expo 2015, кампанията използва универсалния език на знамената, за да предаде посланието, с което FCA като Глобален партньор приветства целия свят през следващите шест месеца.

Идеята на кампанията, родена от креативността на агенция Independent Ideas, е пресъздадена чрез 150 обекта, движещи се из различните пространства, обособени в комуникационния план. Между тях са различните знамена на всички страни-гости, присъстващи на Expo Milano 2015, с нов смисъл и дизайн, пресъздадени посредством изображения на автомобилите от различните марки – Alfa Romeo, Fiat, Jeep и Lancia – всеки с различен комуникационен код, в унисон с неговия собствен език и разположение.

Това е покана към всички държави-участници да открият дизайна, стила и ценностите на Италия посредством всички марки на група Fiat Chrysler Automobiles, принадлежащи към най-голямото италианско семейство.

Но това не е единствената форма на приветствие от страна на FCA. Посетителите ще бъдат посрещани и придружавани из Милано със специален дигитален (на този линк) справочник, който може да бъде изтеглен безплатно на смартфон. Справочникът е наличен за операционна система Android, а скоро ще бъде пуснат и във версия за IOS. На разположение ще бъде и хартиен справочник, който можете да намерите на обществени места в столицата на Ломбардия и в други големи италиански градове. “Milano Expo Guide 2015 by FCA” е официалният справочник, който ще ви даде възможност да се запознаете с града по време на шестте месеца на събитието и в който ще откриете информация за музеи, изложби, концерти, ресторанти, барове, закусвални, традиционна кухня, хотели, клубове и дискотеки.

Справочникът ще бъде идеалният “учител”, който ще акцентира върху събитията, организирани от различните марки на FCA, всяко от които ще обхваща даден район на града, предлагайки на обществеността поредица от дейности, тематично свързани с техните конкретни ценности. Приложението “Milano Expo Guide 2015 by FCA” може да бъде използвано и за да планирате туристическа обиколка на Италия въз основа на графиците, предлагани от Alfa Romeo, Fiat, Jeep и Lancia за посещение на страната, като следвате различни маршрути: емблематичните за Fiat места в Италия, най-панорамните пътища, по които да се насладите да шофирате Alfa Romeo, винарските области, които да изследвате с Jeep и най-модните кътчета, които да откриете с помощта на Lancia.

Присъствието на FCA
Освен че осигурява официален автопарк от 105 превозни средства, използван от организацията, и специални автомобили за отделните делегации, пристигащи от цял свят, FCA ще присъства в изложбеното пространство на Expo Milano 2015 с площ от 200 квадратни метра в Корпоративната сграда, където ще посреща очакваните двадесет милиона посетители. FCA ще присъства и в павилиона на Съединените щати с марката RAM, американският бранд товарни автомобили, а шест возила Ducato ще изпълняват ролята на подвижен бюфет в участъка Food Truck Nation. За да демонстрираме нашата ангажираност към алтернативните горива, един Fiat 500e ще бъде изложен до пункт за електрическо зареждане в площта на ENEL – друг от Официалните глобални партньори на събитието.

В допълнение, марката Fiat присъства в изложбеното пространство на Expo с много специален, екологично устойчив проект за градски дизайн, в унисон с ценностите на събитието: кашпи, саксии и пейки са боядисани със специална боя, която пречиства въздуха. Благодарение на Fiat, изглежда сякаш растенията в саксиите са способни да “увеличат” своите предимства, пречиствайки въздуха около себе си. Осемте кашпи представляват и истински художествени инсталации, създадени за Fiat директно от дизайнера Фабио Новембре, който е сътворил един Fiat 500 в мащаб 1:1.

За да ви държи постоянно в течение за всичко, което ще се случва през следващите шест месеца, FCA открива раздел на своята интернет страница, посветен изцяло на Expo Milano 2015. Ще бъде отделено място на колекция от материали относно дейностите на нашата група по време на събитието, взети от страниците в социалните медии на нашите марки и на самото Expo.
B2:B3