DUCATO 4X4 EXPEDITION НА ИЗЛОЖЕНИЕТО ЗА КАРАВАНИ 2015 В ДЮСЕЛДОРФ

DUCATO 4X4 EXPEDITION НА ИЗЛОЖЕНИЕТО ЗА КАРАВАНИ 2015 В ДЮСЕЛДОРФ

ТЕКСТ:

  • Новият Show Camper Van ще бъде показан на германското автомобилно изложение: мощен и комфортен, той е идеален за спортни, настроени за приключения клиенти, които искат да излязат извън утъпканите пътища.
  • Оборудван на базата на кемпер Ducato, с удължен надвес и висок покрив, моделът 4×4 Expedition е резултат на сътрудничеството с производителя на първокачествено обзавеждане за превозни средства за отдих Tecnoform. В проекта участват и Dangel със системата за задвижване на четирите колела и Olmedo с персонализиране на каросерията.
  • ‘Прокарване на нови пътища’: Fiat Professional, производителят на базата, предпочитана от производителите и клиентите в сегмента за каравани, иска да достигне до нови типове клиенти с цел да разшири един сектор, който днес обхваща над 25% от европейския пазар на кемпери и продължава да се разраства.
  • С модела Show Camper Van, който няма да бъде рекламиран, Fiat Ducato отново затвърждава позицията си като първи избор на база за производителите на кемпери в цяла Европа.

 

Fiat Ducato 4×4 Expedition Show Camper Van ще бъде изложен на изложението за каравани в Дюселдорф (Германия) – най-важното събитие в света, посветено на караваните и туризма на открито, което ще се проведе от 28 август до 6 септември. Fiat Professional, европейски лидер в производството на бази за каравани, използвани за конвертиране на превозни средства за отдих, няма как да го пропусне. След като бъде показан предварително в Дюселдорф, Show Camper Van ще обиколи най-важните специализирани изложения в Парма (Италия), Льо Бурже (Франция) и Бирмингам (Великобритания).

С това единствено по рода си превозно средство Fiat Professional затвърждава своето ноу-хау и се стреми да прокара нови пътища за сегмента на караваните, който обхваща над 25% от европейския пазар на кемпери и постоянно се разраства. Изграден върху бестселъра – база за кемпер Fiat Ducato, конфигурация с дълго междуосие, надвес и висок покрив, Fiat Ducato 4×4 Expedition е предназначен за обичащи приключенията хора, които търсят мощно и пъргаво на пътя превозно средство, разполагащо с просторно и комфортно пространство за живеене и по-голяма от обикновената височина на интериора, която позволява да стоите изправени в него.

Друга силна страна на модела е невероятно лесната му управляемост: шофира се като лек автомобил, безопасен е, носи голямо удоволствие и предлага отлична видимост и комфортни седалки.

Fiat Ducato 4×4 Expedition е оборудван с 2,3-литров двигател с мощност 150 к.с., който е най-добрият в класа по отношение на икономичност и ниски въглеродни емисии, снабден е с Multijet II от най-ново поколение и стандартна функция “индикатор за смяна на предавките”, които му дават възможност да понижи разхода на гориво. В съчетание с с разработената от Dangel система за задвижване на четирите колела, с това превозно средство е лесно да преодолеете и най-трудните пътища.

Отвън Show Camper Van е с двуцветно боядисване в два нюанса на сивото, с повдигната и разширена каросерия и множество персонализирани характеристики на Ducato Camper като предна подова защита и LED дневни светлини. Оборудването завършват предна лебедка и багажник на покрива, напълно оборудван за излети извън асфалтираните шосета, а по част от него може и да се ходи – тоест, може да се използва като удобно място за почивка на открито, разположено на два метра и половина над земята. Интелигентни технически решения разширяват многофункционалността на караваната и за пореден път утвърждават силния й характер.

Партньори за високи постижения

Fiat Ducato 4×4 Expedition е резултат на сътрудничеството с известни експерти в сектора: Tecnoform за интериорите, Olmedo за екстериорите и Dangel при системата за задвижване на четирите колела.

Tecnoform е лидер в интериорното обзавеждане за каравани и яхти и е известна с внедряването на първокачествени материали, дизайнерски умения, ефективно производство и безупречна логистика. През последните двадесет години Tecnoform определя тенденциите в интериорите на превозните средства за отдих по отношение на стила, технологиите и комфорта. Фирмата ще отпразнува своята 50-та годишнина с Fiat Ducato 4×4 Expedition.

Дизайнът на интериора се характеризира с изчистени линии, основна мебелировка с обтекаеми форми и използване на високотехнологични материали за създаване на салонна атмосфера за перфектно релаксиране в края на изпълнен с емоции ден на открито. В обстановка, където елегантността е съчетана с практични решения в конструкцията и са използвани първокачествени материали, технологиите играят важна роля за интегрирането на дизайнерските идеи и внушаването на цялостно усещане за уют и щастие в интериора. Например, Tecnoform са създали осветителна система, вградена в мебелировката, както и развлекателна система с множество високоговорители и два прибиращи се телевизора с плосък екран. Изтънченият комфорт отстъпва на функционалността при конфигурацията за пътешествия. Горната страна на мебелите завършва с нещо като “капак”, който елегантно прикрива истинското им предназначение, подчертавайки рационалната организация и заоблените им форми.

Експертът по системи с двойно задвижване Dangel, с над 35-годишен опит в тази сфера, проектира трансмисионната 4×4 система на новия Show Camper Van с цел да подсили неговия авантюристичен, неконвенционален характер. Разгледана в детайли, системата с постоянно задвижване на всички колела с визкозитетен куплунг, в съчетание със специално повдигнатата каросерия и гумите с голям размер дава възможност да преодолеете всякакъв терен безопасно и уверено.

Екстериорите са проектирани от Olmedo – компания, където майсторството и находчивостта се съчетават, за да удовлетворят нуждите на най-различни видове клиенти. Стремежът на Olmedo е да предоставя решения за подобряване на транспортните условия и специално оборудване за различни цели, също и за инвалиди, за да гарантира свобода на движението, комфорт и безопасност.

Прокарване на нови пътища

Fiat Ducato 4×4 Expedition е подготвен за клиенти със спортен, авантюристичен стил на живот, които искат най-доброто технологично съдържание. Ето защо оборудването включва стойка за таблет с USB порт, интегрирана навигационна система Radio UconnectTM NAV със сензорен екран, камера за обратно виждане и LED дневни светлини. Базата за кемпер Fiat Ducato е изключително разностранна и се предлага в няколко страни в цял свят. Тази година тя спечели престижното Арктическо изпитание.

От тази силна позиция кемперът търси нови клиенти и изследва нови пътища, като предлага по-екстремна и разнородна употреба. Кемперът Fiat Ducato може да отиде навсякъде и иска да научи как да служи на собствениците си още по-добре. Като се има предвид значението на този нов, разрастващ се клиентски сегмент, в добавка към ежедневните отзиви, получавани от постоянните контакти със собственици и производители на кемпери, Fiat Professional анализира пазара, за да бъде в крак с новите тенденции и да продължава да стои начело. Например, посетителите на щанда на Fiat Professional ще бъдат поканени да попълнят въпросник, за да научим повече за техните очаквания за продуктите и услугите, предлагани за кемперите. Вие също можете да отговорите на тези въпроси, като посетите интернет страницата https://www.fiatcamper.com website.
Fiat Ducato: единствената база, създадена да бъде кемпер

От много години характеристиките на караваната Ducato са печеливши за собствениците й: квадратно, оформено като кутия задно отделение, в което всеки сантиметър може да бъде интелигентно оползотворен, за да освободите цялото пространство за излети. Fiat Ducato притежава отличен радиус на завиване, което улеснява маневрите. Компактната предница и кабината имат изключително малък надвес, което подобрява управляемостта и дава възможност да се оптимизира наличното пространство за живеене.

Силна черта на модела е несравнимият му комфорт: безопасно, приятно шофиране; удобни седалки в стил “Капитанско кресло” с вградени подглавници, регулируем волан и хидравлично сервоусилване. И накрая – многото активни и пасивни устройства за безопасност ви осигуряват спокойствие по време на пътуване.

Базата Ducato е лидер в този сектор и е предпочитаното шаси от всички производители на каравани в Европа: през последните 10 години над 500 000 семейства пътуват безопасно и уверено и се наслаждават на почивката си в каравани с база на Fiat Ducato. Натрупала дългогодишен опит, Fiat Professional предлага пълен набор от услуги за собствениците на каравани с база Fiat Ducato, които им дават възможност да подготвят пътуванията си, да обменят своите преживявания и да получават своевременна помощ, когато се налага.