Doblo Cargo коронован “Лек ван на годината” за трети пореден път

Doblo Cargo коронован “Лек ван на годината” за трети пореден път

Fiat Professional Doblo Cargo е титулован “Лек ван на годината” за трети пореден път в престижните Награди “Кой Ван?” за 2018.

А в изключително успешната церемония по награждаването на Fiat Professional в Лондон, популярният Fiorino на марката беше също така високо похвален в категорията “Малък ван”, демонстрирайки дълбочината и привлекателността на серията леки търговски автомобили на Fiat Professional.

Товароподемността на Doblo Cargo от до един тон, обемът на товарния отсек от до 5.0 м3, и гамата от ефективни 1.3-литрови и 1.6-литрови дизелови и 1.4-литрови бензинови двигатели, направиха този ван, с вече спечелени многобройни награди, предпочетения избор не само на операторите на автопаркове, но и за съдийското жури, присъждащо наградите.

Съдиите бяха впечатлени от водещите в класа възможности на Doblo Cargo, включително отлична динамика и комфорт – постигнати благодарение на усъвършенстваното окачване с двойни съединения – от водещите в сегмента товароподемни възможности и обем на товарния отсек, както и от неговата устойчивост, здравина и широка гама модификации.

“Фактът, че Добло Карго е спечелил наградата “Лек Ван” за вече три последователни години, предоставя убедителни доказателства за неговото трайно качество”, каза Джеймс Далас, редактор на What Van?. “Върховите възможности за управление и високите стандарти на  качеството на изработката са сред най-добрите добродетели на Doblo, но това, което истински го отличава е многообразието на гамата – с товароносимост от 3.4 м3 до 5.0 м3 и товароподемност от 750 кг до внушителните 1,005 кг.”

Приемайки наградата за Doblo Cargo, Ричард Чембърлейн, Country Manager, Fiat Professional, заяви: “Ние се изключително горди с Добло и Фиорино и сме щастливи да ги видим да печелят още две високи отличия за нашата марка.”

“Тези награди са особено ценни, тъй като са предоставени от група от експерти, които наистина разбират пазара на лекотоварни автомобили и знаят какво търсят клиентите на ванове. Наградите са още едно доказателство за силата и конкурентоспособността на гамата на Fiat Professional, която отскоро е подкрепена и от присъединяването на Talento и Fullback pick-up, и подчертават огромните крачки, които марката прави като расте и издига репутацията си. ”

С освежения дизайн, отвътре и отвън, Fiorino е перфектен за използване в градовете, гъвкав в трафика и лесен за паркиране. Въпреки това, той има забележителна товароносимост от до 2.8 м3 и може да превозва до 660 кг полезен товар. Освен всичко, Fiorino е лидер и по отношение на производителност, ниски текущи разходи, комфорт и функционалност.