Fiat Professional подкрепя Световното първенство по Мотокрос FIM MXGP

Fiat Professional подкрепя Световното първенство по Мотокрос FIM MXGP

16 март 2018 г.
Fiat Professional подкрепя Световното първенство по Мотокрос FIM MXGP

За трета поредна година Fiat Professional марката на FCA Group за търговски автомобили – е официален спонсор на Световния шампионат по мотокрос на FIM MXGP, който след като стартира в Аржентина, сега се провежда в Европа. Защитаващият се шампион Тони Кайроли е посланик на марката Fiat Professional –като деветкратният световен шампион олицетворява амбициите на бързо развиващата се марка.

 

Световният шампионат по мотокрос на FIM MXGP дебаркира в Европа. След откриването в Патагония, състезателите ще се насочат към пистата във Valkenswaard, Холандия, която ще бъде домакин на първата среща на стария континент в неделя, 18 март. Защитаващият се шампион е Тони Кайроли, който, след като се класира първи и втори в двете състезания в Патагония, вече може да се похвали с 47 реализирани точки, като дели водещата позиция със своя съперник. Тони Кайроли е посланик на марката на Fiat Professional, като Fiat Professional ще бъде официалният спонсор на шампионата за трета година. Световният шампион е подкрепен от Fullback Cross, пикапът от гамата на Fiat Professional, и от Ducato 4×4 – всъдеходът, който разширява възможностите за използване на Ducato както за работа, така и за развлечения.

 

Не е случайно, че Fullback Cross и Ducato 4×4 са “продуктовите герои” на официалния автопарк на FIM MXGP Motocross World Championship. Автомобилите са идеални за работа и за отдих. Fullback Cross е здрав, надежден и с впечатляващ товароподемност. Той се отличава с възможности за полезен товар от повече от един тон и с теглителен капацитет от над три тона. Освен това, чрез въвеждането на задвижването на четирите колела и 4WD електронен селектор, той може с лекота да се справи с най-трудния терен при най-тежки условия, като например при пътуване извън пътя с тежък товар. Ducato 4×4 е всъдеходно превозно средство с постоянно задвижване на четирите колела, с две трансферни кутии и автоматичен централен вискозен съединител. Това устройство гарантира правилното разпределение на въртящия момент между предните и задните колела, като оптимизира сцеплението върху кал, сняг и пясък. Ducato 4×4 също така предлага всички характеристики на здравина и ефективност необходими за справяне с офроуд маршрути, като е снабден и със специално оборудване, чрез което използва максимално целия си полезен товар.
Fullback Cross и Ducato ще бъдат показани, заедно с останалите автомобили от гамата, на щандовете на Fiat Professional, организирани в стартовата зона на всички шампионати на MXGP.

 

Партньорството между Fiat Professional и Световния шампионат по мотокрос на FIM MXGP се основава на автентичните споделени ценности на ентусиазъм, решителност и постоянна отдаденост, вдъхновени от Тони Кайроли, който донася на настоящия сезон на световното първенство цялата си упоритост и смелост, и своята любов към предизвикателствата, която заема толкова централно място в характера на Fiat Professional. След много успешната 2017 г., Fiat Professional се готви за вълнуваща 2018, изпълнена с иновации и нови разработки, които ще допълнят гамата още повече и ще подкрепят мотокросните спортове и изявите им на различните етапи на световното първенство.   Fiat Professional създаде специална оферта за всички ентусиасти на шампионата на MXGP – зрителите на всеки от европейските етапи на шампионата ще получат пет години пълна гаранция, ако закупят ново превозно средство от гамата Fiat Professional.
Торино, 16 март 2018 г.