ДУКАТО спечели “Корпоративен Ван годината 2017” във Великобритания

ДУКАТО спечели “Корпоративен Ван годината 2017” във Великобритания

  • Още една награда за бестселъра на Fiat Professional, като допълнително потвърждение за изключителните му качества.
  • Ducato е острието на една много пълна гама, фокусирана върху нуждите на бизнес клиентите.
  • С глобален успех, сега бързо нарастващ и на пазара във Великобритания.
  • Стойностите на марката са изразени от Чък Норис: наскоро стартира и новата комуникационна платформа с участието на известния актьор в качеството на перфектния свидетелстващ. 

Още едно допълнително потвърждение за популярността и успеха на Ducato бе получено миналата седмица от наградите “Motor Transport Awards 2017”, по време на които най-продаваният Fiat Professional бе обявен за “Корпоративен ван на годината”. Наградата бе обявена по време на церемония в Grosvenor House Hotel в Лондон, награждавайки влизането на Fiat Professional и на Ducato van на пазара на корпоративни автопаркове – с разширяваща се моделна гама, нарастваща дилърска мрежа и все по-голям фокус върху бизнес клиентите. Последното е ключовият приоритет на Fiat Professional и се проявява в пълното осъвременяване на моделната гама на марката и в широкия обхват на решения и услуги, предназначени да задоволят най-разнообразните потребности на клиентите, така, както може да го направи единствено екип от професионалисти в услуга на други професионалисти.

Експертната комисия на Motor Transport отбеляза също така и отличното шаси на Ducato и високо оцени изключителния му полезен обем, гъвкавост и издръжливост. Автомобилът е стандартният носител на пълната гама от Fiat Professional, първата марка “роден за да е професионален”, с моделна гама изцяло посветена на лекия транспорт, стогодишна история и единствен по рода си багаж от опит в света на търговските превозни средства. Марката Fiat Professional вече е напълно интегрирана компания, предоставяща пълни комплексни услуги и способна да се справи с всички предизвикателства на един все по-конкурентен пазар.

Престижната награда „Най-добрият Ван за Фирмения Автопарк/Fleet Van of the Year“ е допълнително потвърждение за качествата на Ducato: с многобройните варианти на каросерията, квадратната и правилна форма на товарното отделение, многофункционалното шаси и стил на шофиране като на лека кола, той е най-продаван на основните европейски пазари. Преди тридесет и шест години Дукато революционизира пазара на големообемни ванове с предното си предаване, мощни двигатели и просторно товарно отделение. По време на своята история, Ducato постепенно се превърна в еталон за тази категория. Направени са над 10 000 варианта и моделът се продава в повече от осемдесет държави по целия свят. В частност, през първите шест месеца на 2017 продажбите на Fiat Professional нараснаха с почти 18% на един практически стабилен пазар. По-подробно, пазарният дял на Ducato се е увеличил с 1% спрямо същия период на миналата година (8%).

Наградите на Motor Transport се определят от комисия от 50 експерти от транспортния и логистичен сектори, председателствани от  членовете на екипа Motor Transport, с цел да се гарантира задълбоченото оценяване на всички кандидати, както и безпристрастността. Коментирайки наградата, комисията описва Fiat Professional като “един от най-гъвкавите производители”. “Обслужващите талони са насрочени за всеки 50 000 километра, като освен това Ducato вече има нов съединител, подобрени спирачки, по-здрави панти на вратите и подсилени панели за каросерия”, добавят те. “Тези промени означават възможността да се удължи живота на автомобила и да се привлекат нови клиенти.”

Изключителна надеждност, в допълнение към експертните познания, постоянен фокус върху клиентите, динамизъм и решителността – това са накратко характеристиките на Fiat Professional. Същите ценности са олицетворени с тънък намек самоирония от Чък Норис, който дебютира като свидетелстващ за марката миналия месец на новата комуникационна платформа. Славата на актьора, който е свързан с един много популярен интернет образ, изобразяващ като неразрушим герой, означава, че марката може да се представи на света с един глас и да консолидира имиджа си още повече.

Торино, 13 юли 2017 г.