Приемам

 FCA Importers – Fiat Professional

ВЕРСИИТЕ ВАН

trims2

Универсалността и гъвкавостта са основни предимства на този ван, правят го различен и желан. TALENTO може лесно да се адаптира към всеки вид бизнес и неговите специфични нужди.

Talento има квадратни линии, което предопределя просторен интериор и голям товарен обем. Това е гъвкавост, което ви помага да изберете модел Talento, който има перфектната комбинация от височина, дължина и междуосие за вашия бизнес.

Високата гъвкавост на Talento ви позволява да изберете перфектната комбинация за вашия бизнес, между два различни височини, две широчини и две дължини на базите.

ПАСАЖЕРСКИ ВАН

Ван за трансфери на  6 – 7 пътника, с кожени тапицирани седалки (въртящ се втори ред), подове с релси и ABS покрития.

ПАСАЖЕРСКИЯТ ВАРИАНТ може да бъде семеен автомобил или пътен ван, като ТАЛЕНТО има специална версия, за да превозва пътниците с максимален комфорт и може да има и трети ред седалки.

ЕКИПНИ ВАНОВЕ

В Talento винаги има място за екипът, свършил добре работата си. С разгъната кабина от 3,2 м3 при версиите с къса база и 4,0 м3 при версиите с дълги междуосия, защитената двойна кабина може да пренесе голямо количество стоки и целия ваш работен екип.

Кабината за екипа е с пет или шест места, като придава комфорт на всяко пътуване. Товарното отделение е достъпно отзад, с врати тип „листо“.
Отварянето е на 90 ° или 180 ° / 250 °. То позволява използване на всеки сантиметър от товарното отделение, от пода до покрива.

ТАЛЕНТО КОМБИ

Уникалната универсалност на вана позволява до девет места и ТОВАРНО отделение от 1,0 m3 при вариантите с късо междуосие и 1,8 м3 при дългата база. С предимството да поддържате голямо товарно отделение да носите всичко, от което вашият екип се нуждае за работата си.
Товарното отделение е достъпно отзад, а вратите на вратите се отварят на 90 ° или на 180 °. Позволява използване на всеки сантиметър от товарното отделение, от пода до покрива.

ТАЛЕНТО КАРГО

С МНОГО ТАЛАНТИ – Водещ в класа товарен капацитет, изключително компактен и гъвкав: всичко това и много повече в New Talento. Моделът, със своите щедри вътрешни размери, голяма гъвкавост и способност да се адаптира към различните потребности на клиентите, е перфектния работен помощник за всички професионалисти в градските улици и по основните пътища.

CARGO PLUS  – Допълнителният багажник “CargoPlus” (под седалката за пътниците) позволява на професионалистите да превозват дълги предмети до 3,75 м (4,15 м за LWB)
ЗАДНА ВРАТА – Товарното отделение е достъпно отзад, което позволява използването на всеки сантиметър от товарното отделение от пода до покрива.
ТОВАРЕН КАПАЦИТЕТ – Капацитетът на товарене е 5.2 m3 за вановете с къса база и 6m3 за дългата база.
ВИСОК ПОКРИВ – Предимството на високия покрив е увеличаването на товарния капацитет: до 8.6м3

ПЛАТФОРМЕНА КАБИНА

Този тип каросерия TALENTO може да бъде преобразуванd в различни версии, като напр.  ХЛАДИЛЕН ФУРГОН и МОБИЛНА РАБОТИЛНИЦА.

Предлагат се безкрайни решения според вашите бизнес нужди.

ВАН ХЛАДИЛНИК

Превозно средство с изотермична изолация, одобрено от АТП, което може да поддържа постоянни вътрешни температури до 0 ° C. Ако е инсталирана хладилна уредба, отделението се превръща в студена стая, която може да транспортира лекарства или хранителни продукти.

 

МОБИЛНА РАБОТИЛНИЦА

Версия, направена от галванизирана автомобилна стомана с модулна и гъвкава система за бързо закрепване.