Private: TALENTO

ТЕХНОЛОГИЯ, ИЗПОЛЗВАНА ЗА ДОБРИ ЦЕЛИ

ПОМОЩНИ СИСТЕМИ ЗА УПРАВЛЕНИЕТО

 

Talento има последното поколение бордова технология и високо ниво на оборудване за безопасност като стандарт за всички версии.

Технологията играе огромна роля в почти всеки отделен бизнес. И Таленто я използва за свое предимство.

Безключовата система Keyless entry/Keyless GO беше внимателно обмислена с отчитане на заетите ръце на натоварения работник. А паркирането на Talento е лесно с вграден паркинг радар и с изображението от задната камера показано на вътрешното огледало за обратно виждане. Допълнено от Viewplus mirоr, то намалява ъгъла на виждане и подобрява страничния поглед.
Той идва и с напълно окомплектован медиен център 7″ Touch-radio naV, пълна мултимедийна система с управление на волана:
-Touchscreen 7″” Bluetooth радио (DAB като опция) за стрийминг на аудио и Свободни ръце,
– USB и AUX на таблото за MP3 плейъри,
– Навигационна система с дисплей 2D и 2.5D (Birdview).

БЕЗОПАСНОСТ

Talento ви предлага най-доброто съдържание по отношение на безопасността, за да ви помогне да извлечете максимума от работата си и да постигнете отлични резултати.

ABS с EBD и HBA

Антиблокиращата спирачна система ABS, интегрирана в спирачната система, предотвратява подхлъзването на колелата, независимо от пътната повърхност или интензивността на спиране.

Електронното разпределение на спирачното усилие EBD разпределя спирачната сила между предната и задната ос за оптимизиране на ефективността във всички ситуации на шофиране, предпазва едно или повече колела от блокиране и подхлъзване независимо от условията на повърхността на пътя и интензивността на спиране, осигурявайки контрол на автомобила дори при аварийно спиране.

Хидравличният спирачен асистент HBA, интегриран в ABS, анализира параметрите на аварийно спиране в зависимост от скоростта на работа на педала на спирачките и гарантира допълнително хидравлично спирачно налягане за поддържане на това, осигурено от водача. Това позволява по-бърза и по-мощна работа на спирачната система.

TSA

Системата за подпомагане на стабилността на ремаркето гарантира стабилност дори при теглене. Ако автомобилът се плъзне, TSA автоматично регулира мощността на двигателя и спирачната сила на всяко колело.

АСИСТЕНТ ЗА ПОТЕГЛЯНЕ ПО НАКЛОН

Автоматично задържа автомобила в продължение на няколко секунди, без да се налага да натискате педала на спирачките. Системата Hill Holder прави потеглянето по нанагорнище по-лесно, дори при пълно натоварване.

ESC

Електронният контрол на стабилността се намесва в аварийни ситуации, например внезапни маневри, за да се избегне препятствие. Той следи страничното ускорение, скоростта, сцеплението и ъгъла на завиване. Той обработва данните и, ако е необходимо, регулира въртящия момент на двигателя и спирачната система, за да възстанови перфектната стабилност на автомобила.

TRACTION+

Иновационната система за контрол на сцеплението, която ви позволява да се справяте с предизвикателни повърхности, сняг, лед, кал и мокра трева, премахвайки допълнителното натоварване, чрез оптимизиране сцеплението на задвижването на четирите колела. Ако  двигателното колело се приплъзне, Traction+ предава въртящия момент на колелото с най-добро сцепление.

ВЪЗДУШНИ ВЪЗГЛАВНИЦИ ЗА ВОДАЧА

Безопасността при шофиране е над всичко. Talento защитава водача със стандартни въздушни възглавници, които се активират автоматично в случай на удар.

ВЪЗДУШНИ ВЪЗГЛАВНИЦИ ЗА ПЪТНИЦИТЕ

Основна допълнителна екстра за гарантиране на максимална безопасност за пътниците. Предните и страничните въздушни възглавници тип завеса осигуряват безопасност на всички на борда.

ВСЕСЕЗОННИ ГУМИ

Налични при поискване, гумите за всички сезони гарантират максимално сцепление при различни атмосферни и пътни условия. Безопасност 12 месеца от годината.

ДАТЧИЦИ ЗА СМРАЧАВАНЕ И ДЪЖД

Дъждовните сензори активират чистачките на предното стъкло и регулират скоростта им в зависимост от интензивността на дъждовете.

Сензорите за затъмнение автоматично активират къси светлини, когато външната светлина е недостатъчна.