Private: TALENTO

ДИЗАЙН И КОМФОРТ   

Перфектната връзка между Doblò Cargo и Ducato с перфектната комбинация от гъвкавост и капацитет, слети в един прост и стилен корпус.

Екстериорът е компактен и добре пропорционален: изтегленото предно стъкло се свързва с късия капак, а цялостният ефект е внушителна, но динамична предница. Дизайнът на предницата е хоризонтален, с удебелени и ясни линии, увеличава ширината на превозното средство и неговата товароносимост, като в същото време дава представа за динамика и стабилност.

Високата степен на функционалност и производителност се вижда в квадратния оформен заден край.

КОМФОРТ

Кабината е проектирана за максимален комфорт и ергономичност. Седалките са добре оформени и проектирани така, че да осигуряват удобство за всички пътници.

ИНТЕРИОР

Позиционирането на волана с кожена обвивка и ергономични команди дава усещане за шофиране на отлична кола, която е в състояние да направи всеки ден пътуването безопасно и по-спокойно.

ФУНКЦИОНАЛНОСТ

Talento предлага всички необходими бордови технологии и функционалност.

Kато например навигационната система Touch-Radio Nav 7 “, която включва:
навигационна система от Navteq
радио FM / AM (+ DAB)
музикални файлове USB и AUX контакти
безжичен телефон с Bluetooth®

За Talento се предлагат и радио Bluetooth® и Radio CD Bluetooth®, с възможност за USB и AUX.
Кабината е практична и функционална с голям брой отделения за съхранение: 90 литра винаги на ръка разстояние и умни решения като мобилния офис (склад под седалката, иновативна централна седалка, поставки за таблет и смартфон).

ТОВАРЕНЕТО     

Talento е разработен, за да направи товарната зона по-практична.
Допълнителният багажник “CargoPlus” (под скамейката за пътниците) позволява на професионалистите да превозват дълги предмети до 3,75 метра (4,15 метра за версиите с дълга база).

Правилната квадратна форма и възможността за отваряне на задните врати до 255° могат да гарантират лесен достъп и използване на товарния отсек. Голямата достъпност се дължи и на ниския праг от 552 мм и на широчината на страничната плъзгаща се врата от 1.030 мм (на 100 мм от пода). Обемът на натоварване 5.2 m3 на късата база и 6 m3 на версиите с дълга база може да достигне до 8.6 m3 на дълга база с висок покрив; това означава, че е възможно да превозвате 3 европалети още с версиите с къса база. И накрая, Talento е в състояние да превози 1,249 кг с увеличен полезен товар.
Talento има квадратни линии, което предполага просторен интериор и голям товарен обем. Това е гъвкавост, което ви помага да изберете модел Talento, който има перфектната комбинация от височина, дължина и междуосие за вашия бизнес.