TALENTO

TALENTO

ВЯРНАТА КОМБИНАЦИЯ МЕЖДУ ГЪВКАВОСТ И КАПАЦИТЕТ

ВАНЪТ С МНОЖЕСТВО ТАЛАНТИ

Висок клас на товарене, изключително компактен и гъвкав: всичко това и много повече в Talento.

РАЗМЕРИ

Моделът, със своите щедри вътрешни размери, голяма гъвкавост и способност да се адаптира към различни потребности на клиентите, е идеалният помощник за всички професионалисти – в градските улици и по пътищата.

 

НИСЪК ПОКРИВ ВИСОК ПОКРИВ
Дължина От 4999 мм до 5399 мм От 4999 мм до 5399 мм
Широчина 1956 мм (2 283 мм с огледалата) 1956 мм (2 283 мм с огледалата)
Височина 1971 мм 2493 мм
Междуосие От 3098 мм до 3498 мм От 3098 мм до 3498 мм
Размери на товарното отделение
Дължина на пода От 2537 мм до 2937 мм от 2537 мм до 2937 мм
Максимална широчина 1662 мм 1662 мм
Широчина между арките на колелата 1268 мм 1268 мм
Височина 1387 мм 1898 мм
Праг 552 мм 552 мм
Обем, метод VDA От 5.2 до 6m3 От 7.2 до 8.6m3
Размери на страничните плъзгащи се врати Широчина на 600 мм от пода: 907 мм
Размери на задната врата Височина: от 1 320 мм до 1 820 мм
Широчина на 70 мм от пода: 1 391 мм
Тегло: Полезен товар, включително водач *: от 1 074 кг до 1 249 кг

* Изчакващи хомологационни стойности

ЕКСТЕРИОР

Предназначен да изпъква.

Агресивният дизайн на Talento показва как този уникален ван принадлежи към цяла дълга редица от упорити работници. От гледна точка на стила, Talento е компактен и добре пропорционален: разтегленото предно стъкло приятно се свързва с късия капак, а цялостният ефект е на внушителна, но динамична предница. Дизайнът е хоризонтален, с удебелени и ясни линии, съобразени с новото усещане на фамилията от гамата Fiat Professional, като увеличава широчината на превозното средство и неговата товароносимост, ясно изразена от квадратния оформен заден край, като в същото време дава представа за динамика и стабилност.

Майсторският дизайн на Talento се прилага и към размера му, смятан за идеален за пространствените ограничения на всеки град, като същевременно предлага голям капацитет за товарене.

ИНТЕРИОР

Командният ви пост е с вас навсякъде.

Интериорът на Talento е перфектният офис за напълно ангажирани работници като вас. Внимателно премислен да съчетава комфорт и функционалност, той се предлага с всички стандартни приспособления, които правят всеки работен час приятен и ефективен. Хитроумните решения, които предлагат централна седалка с изскачаща масичка, допълнена от държачи за смартфони* и за таблети*, са само едни от многото функции, които го правят вашата бъдеща работна станция.
* от MOPAR

БЕЗОПАСНОСТ

Пристигнете безопасно.

С уникалните си характеристики за безопасност на Talento, всеки работник, пътник или товар ще бъде винаги в безопасност. Talento е оборудван с ABS с EBD и HBA.

И ESC, със система Traction+, която оптимално предава въртящия момент на колелата и осигурява най-добро сцепление. И технологията Hill Holder, която ви помага на стръмни пътища, като задържа спирачките активирани за 3 секунди.

ПРЕВОЗВАЧЪТ

Успехът идва в множество форми:

Можете да ги носите всичките.

Универсалността е ключова за воденето на успешен бизнес. Независимо дали става дума за товари или пътници, Talento е проектиран да транспортира ефективно всички тях, без да губи компактността си на автомобил – прекрасно за градските центрове.

Гъвкав и адаптивен, лесно можете да товарите големи предмети и от двете странични, и от задните врати. Предоставяйки ви до 1,2 тона капацитет за полезен товар, с място за 3 евро палети (като се започне още от версиите с къси бази / нисък покрив) и възможност за превозване също така и на дълги предмети. Те могат лесно да се превозят чрез carGOplus, отвор под седалката на пътника, който ви позволява да побирате предмети с дължина до 4,15 метра, като напр. пластмасови тръби.

Talento има квадратни линии, което ви дава неговия просторен интериор и широкото товарно отделение с до 8,6 м3.

РАБОТА В ЕКИП

Заслужителите екипи се возят заедно.

Всеки голям бизнес има нужда от екипи, работещи един до друг, и с Таленто работата в екип винаги ще бъде предимство. Уникалната универсалност на TALENTO позволява да има втори ред седалки, достигайки така шест места.

Като запазвате предимството да поддържате голямо отделение за товар (3,2 м3 при версиите с къса база и 4,0 м3 при версиите с дълго междуосие), за да носите всичко необходимо за работата на вашия екип.

РАЗПОЛАГАЕМОСТ

Винаги с място за успеха.

Talento може да бъде фамилен автомобил или маршрутка за пътници, той има специална версия, която да вози хора с най-голям комфорт, като позволява да имаш и трети ред седалки, достигайки до девет места, плюс товарно отделение от 1, 0 M3 при версиите с къса база и 1,8 M3 при версиите с дълга база. Спортистите професионалисти или любители могат също така да се насладят на гъвкавостта на Talento, като пристигат в отлична форма за състезанията си.

 

ov16-1