Fullback Single Cab

Новият Fullback комбинира смели и мускулести линии със стил и елегантност. Това отразява цялата грижа и страст, които Fiat Professional има за подробностите и щателния дизайн. Пикапът е оборудван с широка гама от системи и устройства за сигурност, за да осигури максимална защита на водача и пътниците

Предварителни обтегачи

В случай на челен сблъсък, предварителни обтегачи автоматично затягат предпазните колани около водача и пътниците, за да се сведе до минимум ударът от отварянето на предните въздушни възглавници.

Подсилени корпуси

Изградени с много компоненти в специална лека стомана и висока якост на опън, за да поддържат непроменено нивото на сигурност.

Усилено окачване

Предното окачване с двойно A-рамо и стабилизатор гарантира отлична стабилност както на пътя, така и извън него. Твърдата задна ос с удължени многослойни листови пружини издържа на максималното напрежение на пътната повърхност, осигурявайки стабилност и комфорт.

Ограничител на скоростта

Регулируемият ограничител на скоростта гарантира, че не превишавате предварително зададената скорост. Ако това се случи, ще се активират визуални и аудио сигнали.

TSA

Системата за подпомагане на стабилността на ремаркето гарантира перфектна стабилност дори при теглене: ако превозното средство се заклати извън обичайното, TSA автоматично регулира мощността на двигателя и принуждава автомобила да започне да спира, като възстановява стабилността на тегленето.

LDW

Предупреждението за напускане на лентата е система, която автоматично дава визуални и аудио сигнали, ако превозното средство излезе опасно от лентата си, когато пътува над 65 км / ч.

ESC

Електронната система за контрол на стабилността управлява независимо спирачната сила на всяко колело при завиване, осигурявайки изключителни сцепление и стабилност. Предотвратява плъзгането на колелата, свеждайки до минимум риска от приплъзване и гарантира перфектно сцепление при всякакви условия.

Hill Holder

Идеалното решение за тръгване срещу наклон, дори при пълно натоварване. Приспособлението автоматично задържа автомобила за няколко секунди, без да се налага натискане на спирачката.

Въздушни възглавници

Fullback (двойна кабина) е оборудван с 7 въздушни възглавници, които помагат на пътниците в случай на злополука. В допълнение към предните въздушни възглавници има странични въздушни възглавници, завеси въздушни възглавници и един на нивото на коляното на водача.