Приемам

Направен за теб и твоята работа

 FCA Importers – Fiat Professional

Направен за теб и твоята работа

Безопасност

Fullback Double Cab е оборудван със стандартен набор от системи и устройства за безопасност, предназначени да осигурят максимална защита и безопасност за шофьора и пътниците.

Airbags

Въздушни възглавници
Fullback Double Cab е оборудван със 7 въздушни възглавници, които помагат да се абсорбира ударът в случай на авария. В допълнение към предните въздушни възглавници има странични въздушни възглавници, въздушни възглавници тип завеси и една на нивото на коленете на водача.

Усилена конструкция

Корпусът на Fullback Double Cab е конструиран от множество компоненти в специална лека стомана с висока якост на опън. Това позволи да се ограничи теглото на Fullback Double Cab, като същевременно се запази непроменено нивото на безопасност.

Окачването

Предното окачване с двойно A-рамо и стабилизатор гарантира отлична стабилност на Fullback Double Cab както на пътя, така и извън пътя. Твърдата задна ос с удължени многослойни листови пружини означава, че Fullback’s е в състояние да абсорбира напреженията на пътната повърхност, осигурявайки стабилност и комфорт, независимо дали са празни или с пълно натоварване.

Ограничител на скоростта

Регулируемият ограничител на скоростта ви помага да поддържате постоянна предварително зададена скорост. Ако тази скорост бъде превишена, ще се активират аудио и визуални предупредителни табели, които ви подтикват да спирате.

TSA

Системата за подпомагане на стабилността на ремаркето на Fullback Double Cab осигурява перфектна стабилност дори при теглене: ако автомобилът безконтролно се заклати извън нормалното, TSA автоматично регулира мощността на двигателя и прилага спирачна сила на всяко колело, като възстановява стабилността на тегленето на автомобила.

LDW

Предупреждението за отклонение от пътната лента е система, която автоматично активира визуални и аудио предупредителни знаци, ако автомобилът излезе опасно от лентата си, когато пътува със скорост над 65 км / ч.

ESC

Електронният контрол на стабилността на Fullback Double Cab предотвратява подхлъзването на колелата, намалявайки риска от приплъзване и гарантира оптимално сцепление при всякакви условия. ESC контролира независимо спирачната сила на всяко колело при завиване, осигурявайки изключително сцепление и стабилност.

Hill Holder

Hill Holder е идеалното решение за тръгване срещу наклон, дори при пълно натоварване. Той автоматично блокира Fullback Double Cab за няколко секунди, без да се налага натискане на спирачката.