Приемам

 FCA Importers – Fiat Professional

LDW

Предупреждението за отклонение от пътната лента е система, която автоматично активира визуални и аудио предупредителни знаци, ако автомобилът изтича опасно от лентата си, когато пътува със скорост над 65 км / ч.

Въздушни възглавници

Fullback (двойна кабина) е оборудван с 7 въздушни възглавници, които помагат на пътниците в случай на злополука. В допълнение към предните въздушни възглавници има странични въздушни възглавници, завеси въздушни възглавници и един на нивото на коляното на водача.

УСИЛЕНА КОНСТРУКЦИЯ

Черупката е конструирана с много компоненти в специална лека стомана с висока якост на опън. Това позволи да се ограничи теглото на Fullback, като същевременно се запази непроменено ниво на безопасност.

ESC

ESC контролира независимо спирачната сила на всяко колело при завиване, осигурявайки изключителна стабилност и задържане. Предотвратява плъзгането на колелата, което намалява риска от приплъзване и гарантира оптимално сцепление при всякакви условия.

HILL HOLDER

Hill Holder е идеалното решение за стартиране на хълма, дори при пълно натоварване. Той автоматично блокира автомобила за няколко секунди, без да се налага спиране.

TSA

Системата за подпомагане на стабилността на ремаркето осигурява перфектна стабилност дори при теглене: ако автомобилът се върти, TSA автоматично регулира мощността на двигателя и прилага спирачна сила на всяко колело, като възстановява стабилността на теглене на автомобила.

Ограничител на скоростта

Регулируемият ограничител на скоростта ви помага да поддържате постоянна предварително зададена скорост. Ако тази скорост бъде превишена, ще се активират аудио и визуални предупредителни табели, които ви подтикват да спирате.

ОКАЧВАНЕТО

Предното окачване с двойно A-рамо и стабилизатор гарантира отлична стабилност както на пътя, така и извън пътя. Твърдата задна ос с удължени многослойни листови пружини означава, че Fullback’s е в състояние да абсорбира напреженията на пътната повърхност, осигурявайки стабилност и комфорт, независимо дали са празни или с пълно натоварване.