Приемам

Ducato Goods
Transport

 FCA Importers – Fiat Professional

Ducato Goods
Transport

ИНОВАТИВЕН ВЪНШЕН

Вид С Динамична И Енергична Индивидуалност

ЕКСТЕРИОР

Безопасност, стабилност и ефективност

Фарове с дневни LED светлини

 

• Оптимално позициониране за извършване на основната им функция и реновирани по такъв начин, че да се слеят елегантно с формата на автомобила.

• Благодарение на новия им дизайн те предлагат 40% повече светлинна ефективност независимо от компактния им размер.

• Дневните (незадължителни) LED светлини позволяват по-голяма издържливост, ниска консумация на енергия, намален разход на гориво и уникален стил.

 

РЕШЕТКА

Тя е по-голяма и по-широка, внушава усещане за мощност и сила и е проектирана, за да:

 • предостави по-добър достъп до двигателното отделение
 • увеличи въздушния поток
 • бъде по-здрава и лесна за сменяне.

Също така е налична в лъскаво-черен вариант.

ИНТЕРИОР

Превъзходно удобство, елегантност и функционалност

Седалката на шофьора и новото табло

 • Седалката на шофьора е изключително адаптивна: можете да регулирате височината и частта в областта на прешлените, да премествате седалката назад и напред и да регулирате позицията на волана, за да сте уверени, че винаги се възползвате от най-удобната и правилна позиция за шофиране. Седалката също така може да бъде затопляна, оборудвана с пружинен механизъм, както и с регулиращ се подлакътник
 • Контролните бутони и индикаторите са леснодостъпни и се управляват благодарение на новото ергономично проектирано табло с централна конзола, която включва новото вградено радио, практична поставка за таблет, удобна поставка за бутилка или като алтернативен вариант – голямо отделение, което може да се използва за съхранение на 15,6-инчов лаптоп.
 • Арматурното табло с бял шрифт на черен фон е проектирано, за да позволи максимална четливост и видимост на цялата необходима информация.
 • два варианта за дамаска на таблото – основна, практична или темпераментният Techno

 

БОРДОВА ФУНКЦИОНАЛНОСТ

Поставка с щипка за документи: при версията със седалката с две места, средната част на облегалката се сгъва и образува удобна повърхност, оборудвана с държач за документи и две поставки за чаши

 • Хладилно отделение: максимално широко отделение, което запазва храната и напитките студени, когато работи климатика.

ПОСТАВКА ЗА ЧАША

Практичен рафт, който е проектиран да събере 0,75 мл бутилки и смартфон на леснодостъпно място далеч от слънчевата светлина.

Като алтернативен вариант също така можете да предпочетете практично отделение за съхранение с капак, което се заключва и е достатъчно голямо, за да съхранява тънък лаптоп с 15,6-инчов дисплей.

ПОСТАВКА С ЩИПКА ЗА ДОКУМЕНТИ

При версията със седалката с две места средната част на облегалката се сгъва и образува удобна повърхност, оборудвана с държач за документи и две поставки за чаши

ОТДЕЛЕНИЕ ЗА СЪХРАНЕНИЕ

– просторно отворено отделение с две секции
– отделение за дребни предмети, поставка за чаша и отделение за монети, просторно място за съхранение

ПОСТАВКА ЗА ТАБЛЕТ (СКОРО В...

Една от новите изключителни характеристики на новия Ducato. Благодарение на уникалния си дизайн, тя може да поддържа всякакъв вид таблети или смартфони (с дисплей до 10 инча), както и бележници

БОРДОВИ КЛИМАТИК

За поддържане на идеална температура в купето по всяко време

Климатичната система гарантира, че вие и вашите спътници винаги можете да разчитате на оптимални условия на пътуване: налични са няколко добре разпределени отвора, чиито въздушни струи могат да се насочват и регулират поотделно, включително по-бързо и по-ефикасно предотвратяване на изпотяването на предното стъкло

 • по-големият размер на кондензатора и смесителната му система оптимизират времето, необходимо за охлаждане на пътническото отделение.

  В зависимост от версията са налични следните възможности:

   

 • отоплител/вентилатор,
 • климатик с ръчно управление
 • автоматична климатична система със сензор за слънце.

НЕЗАВИСИМ ОТОПЛИТЕЛ WEBASTO

Загрява бързо двигателя и пътническото отделение, като повишава комфорта в купето дори в най-суровите климатични условия.

Предлага се по поръчка за автоматичната и програмируемата версия. Програмируемата версия се използва за активиране на устройството дори когато двигателят е изключен,

 

 • което означава, че можете да влезете в купето, където въздухът вече е приятно затоплен;
 • размразява прозорците и предотвратява изпотяването на предното стъкло и страничните прозорци;
 • предварително подгрява двигателя, като по този начин намалява вредните емисии и разхода на гориво.

 

ОТРАЖАТЕЛНО ПРЕДНО СТЪКЛО

Отразява инфрачервените лъчи, за да поддържа хладно пътническото отделение: до 15° по-ниска температура спрямо автомобил с нормално предно стъкло. Намалява необходимостта от използване на климатика, като по този начин намалява разхода на гориво и повишава комфорта.